DancingSword

Mind & Body Mastery for Sports, Music and Life – SAKHAROFF.COM

Malosol saltagurker og salttomater

Malosol betyder “letsaltede” på russisk. De kan spises allerede om et par dage, ellers afhængigt af temperament, dvs. hvor længe man kan vente. De bliver mere saltede med tiden…

De skal først stå 2 dage ved 10-15 grader, bagefter i køleskab.

Her er ingredienserne:

2 kg små drueagurker – vasket, skåret fra begge sider og evt. halveret

5 bakker små cherrytomater – vasket, stilke skal ikke tages af

Hvidløg – renset, enderne skåret af, evt. halveret

8-10 l kogende vand

400-500 gr. salt

håndfuld kirsebærblade

håndfuld solbærblade

1 spsk. korianderfrø

1 spsk. estragon

1 spsk. sort peber knust

3 stk. små jalapeño peber

3 spsk. dildfrø eller 5-10 dildkroner

100 gr peberrod

3 laurbærblade

2 persillerødder

100 gr. god eddike, f.eks. med dild eller basilikum

agurker.jpg

Hilsen fra Misha Sakharoff og god appetit!

PS: Det er vigtigt at huske – disse agurker ligger i kategorien “zakuski”, dvs. det man spiser til vodka…

Advertisements

One comment on “Malosol saltagurker og salttomater

  1. leo
    October 29, 2007

    hej Papa jeg savner dig helt vildt!!!
    håber du får succes i N.Y!!
    Håber du har det godt
    Mange KYS leo

    Savner ´dig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 10, 2006 by in Cooking recipes - Danish.
%d bloggers like this: